A projektről

A nyár folyamán a network blog keretein belül számos politikai elemzést közöltünk a magyar felhasználók Facebook aktivitása alapján. A választások közelednek, a napi politikai események pedig egyre nagyobb hatással vannak az online diskurzusok alakulására.

A Maven7 a hálózatkutatás és az adatbányászat legújabb módszereivel folyamatosan vizsgálja a hazai Facebook politikailag releváns oldalait, és ennek egy szeletét itt az oldalon közzé is teszi. Interaktív grafikonjaink segítségével bárki kedvére elemezheti az egyes pártokhoz tartozó aktuális aktivitási adatokat, valamint felfedheti az online politikai színtér közösségének rejtett hálózatait.

Amennyiben kutatásunk és felvetéseink felkeltették érdeklődésedet, a Political Capitallal közösen készített 2013. október havi politikai riportunk kivonatát egy gyors regisztrációt követően le is tudod tölteni.

Kik vagyunk?

Maven7

Cégünk a hálózatkutatás és az adatbányászat legújabb eredményeit építi be elemzési megoldásaiba, ezáltal segítve ügyfeleinket egy-egy probléma, kérdés objektív feltérképezésében. A hálózatok a maguk összetett, ám letisztult megjelenésével nagy mennyiségű információt tudnak egyszerűen értelmezhető formában átadni ügyfeleinknek, partnereinknek.

Jó böngészést!
A Maven7 csapata

Kapcsolat